Bartın'da Sel : Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... / Ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma.

Bartın'da Sel : Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... / Ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma.. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı.

Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu.

Bartın'da sel felaketi! Ev ve iş yerleri su altında - tg ...
Bartın'da sel felaketi! Ev ve iş yerleri su altında - tg ... from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Bartın'da yaşanan sel felaketi sonrası hasar tespit çalışması ve heyelan nedeniyle kapanan yolların açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Can kaybının olmaması sevindirirken, çok sayıda ev ve araç da hasar meydana geldi.afad ekipleri mahsur kalanlara yardım etmeye devam ediyor. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.

Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartin'da öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle bazı evler çamurlu suyla dolarken, kozcağız ve hasankadı yolu sel suları nedeniyle. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle ulus ve kumluca belde merkezinde birçok iş yerini su bastı. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Haberler > türkiye haberleri > bartın'da sel felaketinin bilançosu.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Bartın'ın kurucalişe i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taşdı. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı.

Bartın'da Sel
Bartın'da Sel from www.bartin.info
Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartın'ın kurucalişe i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taşdı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartında etkili sağanağın yol açtığı sel nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar ulaşıma kapandı, otobüs, midibüs ve araçlarda mahsur kalan 82 kişi, afad ile sahil.

Ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle ulus ve kumluca belde merkezinde birçok iş yerini su bastı. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Kentte sel riskine karşı kriz masası oluşturuldu. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi haber, haberi, haberleri. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.

Sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı.

Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ...
Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... from foto.sondakika.com
Bartın'da yağmur nedeniyle dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma kapandı, araçlar denize sürüklendi. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bartın'ın kurucalişe i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taşdı. Sel olan bölgelerden birisi de bartın oldu.

21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş.

Bartin'da öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle bazı evler çamurlu suyla dolarken, kozcağız ve hasankadı yolu sel suları nedeniyle. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Bartında etkili sağanağın yol açtığı sel nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar ulaşıma kapandı, otobüs, midibüs ve araçlarda mahsur kalan 82 kişi, afad ile sahil. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Bartın'ın kurucalişe i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taşdı. Sel olan bölgelerden birisi de bartın oldu. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın'da meydana gelen sel felaketinde 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü bartın sel. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi haber, haberi, haberleri.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama